VEMZU × PUMA PlayGround, aneb jak stihnout vernisáž, kérku a party za 1 noc?

VEMZU × PUMA PlayGround, aneb jak stihnout vernisáž, kérku a party za 1 noc?

Co vznikne, když se smíchá hudba, výtvarné umění, streetwear a pořádná porce zábavy? No přece VEMZU × PUMA PlayGround! Unikátní party, která proběhla v pražském klubu Swim a na kterou dodnes rádi vzpomínáme. Prostě úplně nový level zábavy, inspirace a hravosti. Kdo nepřišel, o hodně přišel - račte se přesvědčit na vlastní oči v našem reportu!

Že Puma už dávno není synonymem přezutí na tělesnou výchovu, ale etablovanou astylovou značkou na každodenní nošení, to už se ví široko daleko. Ale co vám možná zatím uniklo, je fakt, že hravá Puma přesahuje taky do umělecké sféry. A že celý náš Vemzu gang hodně baví s tímhle brandem spojovat síly a společně si “hrát” - vytvářet na domácí scéně akci, jaká tu chyběla.

úvodní slovo
dj Ondrash

Co všechno se tedy v rámci VEMZU × PUMA PlayGround odehrálo? Na akci dostali výstavní prostor hned tři umělci, kteří ve spojení s Pumou dali průchod své kreativitě.Teniskami inspirovaná koláž od Anny Martynenko, boty Puma pokreslené Kazisvětem nebo cool videoart od Kristýny Kulíkové - to všechno jste mohli vidět naživo ve Swimu, kde se krásně stírala hranice mezi party a vernisáží.

rozhovor s Kristýnou Kulíkovou a tenisky od Kazisvěta
Anna Martynenko (vlevo) se svým obrazem

Kdo si chtěl vybít soutěžního ducha, dostal šanci v tanečním battlu, při retro arkádovce PAC-MAN nebo u legendární videohry Beat Saber. Ti, co zaskórovali, rovnou odešli s novým párem tenisek Puma - a že to bylo napínavé klání!

dance battle
Beat Saber a Pac Man

Kromě uměleckého zážitku, o který se vedle výtvarníků postarali taky naši výborní DJs (Ondrash, Masha LWP, KEWU, ~veni, děkujeme!), si mohli návštěvníci odnést třeba čerstvou kérku od Kazisvěta. Vybrané motivy tetoval na kůži odvážlivců přímo ve Swimu - a zadarmo! O memoáry, které jen tak nevyblednou, se pro změnu postaral další parťák akce, náš milovaný instax.

Masha LWP a KEWU

Děkujeme vám všem, kdo jste dorazili a zapařili, ať už na parketu nebo na herním automatu. Přispěli jste tím k super náladě celé akce - a přesně o tom PlayGround je! Ale dost řečnění, o zbytek rekapitulace se postarají záběry z místa činu. Verdikt, komu to onoho večera slušelo ve Swimu nejvíc, necháme čistě na vás.