VEMZU × SOFIAN MEDJMEDJ – o váš happy outfit se postará nový merch k singlu No a co

VEMZU × SOFIAN MEDJMEDJ – o váš happy outfit se postará nový merch k singlu No a co

Kdy jste naposledy jen tak nasedli do vlaku? Bez jízdenky, bez ponětí o tom, kde a kdy vystoupíte? Pokud si nevzpomínáte, tak no stress. Sofian Medjmedj vás nakazí spontánní náladou raz dva! Stačí si pustit jeho aktuální singl „No a co“, který si zasloužil nejen videoklip, ale i vlastní merch.

Písnička je o volnosti, o bláznech, co nic neřešej. V tomhle tracku jsem se skvěle našel. Neplánovaný náhodný výlety, užívání si každýho momentu, neřešit, co bude pak. Doufám, že se vám písnička bude líbit a po jejím poslechu si uvědomíte, že svět fakt není zas tak zlej,“ láká k poslechu Sofian, který si rovnou vypůjčil pár úryvků z textu. Skalní Sofianův fanclub samozřejmě „No a co“ už dobře zná – nějaký ten pátek byla součástí koncertních setlistů a od ledna úspěšně brázdí i vody YouTube.

Píseň trefně otextoval Kristian Komedie, přičemž v refrénu zazní klíčové slůvko „happy“, které vévodí i slibovanému merchandisingu. Těšit se můžete na černo-červená trika se zajímavou grafikou – motýl na potisku totiž není jen tak ledajaký motýl. Naopak jde o přesnou kopii tetování, jaké zdobí Sofianovu levou paži, tedy o hodně osobní záležitost.

hlavní motiv merche

Barevnost triček odkazuje zpátky na videoklip, působivě potemnělý a intimně nasvícený do červena.  Jakkoli je song i videoklip laděný do melancholických tónů, hlavním motivem je nestárnoucí „carpe diem“. Čili stav, kdy hodíme za hlavu starosti a jen si užíváme přítomnou chvíli, momentální pocit štěstí a svobody. A ten nezkazí ani nekompromisní vlakový průvodčí!

By @objektiffprague