Konferenční stolek Mae

3 650 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 24. 6. - 26. 6.

  • Výdejny po celé ČR

Konferenční stolek Mae je novinka v kolekci značky WOOOD. Mae zaujme svými hravými organickými tvary a štíhlým rámem nohou. Zvýšený okraj kolem vrchní části stolu zajišťuje, že obsah vaší sklenice se nevylije mimo stůl, což jej dělá jako stvořený pro domácnost s dětmi.

Deska stolu Mae je vyrobena ze silné MDF desky, zatímco nohy jsou vyrobeny z borovicového dřeva. MDF deska stolu je vyrobena z lisovaných dřevěných vláken, která jsou navzájem spojena pod vysokým tlakem pomocí pryskyřice. Díky tomu mají MDF desky velmi hladký povrch. MDF desky z našich kolekcí jsou vždy ošetřeny silným základním nátěrem a barevně upraveny. To zajišťuje, že nábytek z nich vyrobený je dobře chráněn a připraven ke každodennímu použití.

Značka WOOOD
Katalogové číslo 379597-A
Barva Alpaca
Rozměr 35 × 100 × 58 cm
Sleva do 20%
Materiál MDF / borovice
dřevo: Dřevo je jeden z nejkrásnějších darů, které jsme od přírody dostali. Najdete u nás spoustu rozdílných druhů dřeva, ale o všech se dá říct, že mají nádech luxusu, praktičnosti a výdrže. Pro nejlepší péči doporučujeme používat speciální čistící přípravky na dřevo.
O značce / WOOOD

Koncept WOOOD je velmi jednoduchý. Vyrábějí robustní moderní nábytek, který je snadno sestavitelný a spojuje v sobě dekorativní i praktické funkce. Značka WOOOD má jen jedno poslání - dodat šťávu jakémukoliv interiéru. Vyzkoušejte atraktivní a moderní holandskou značku WOOOD a vytvořte ze svého bydlení unikátní záležitost.

Mohlo by se vám líbit

Nové
Odkládací stolek Cocktail EICHHOLTZ
31 390 Kč
Nové
Odkládací stolek Panarea EICHHOLTZ
15 690 Kč
Nové
Nástěnný konzolový stolek Grove EICHHOLTZ
43 190 Kč
Nové
Konzolový stolek Javier EICHHOLTZ
69 490 Kč