Příruční stolek Adjust

9 350 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 4. 6. - 6. 6.

  • Výdejny po celé ČR

Na . Vaší . Straně .

Adjust je odkládací stolek navržený architektem, který spojuje jednoduchý a klasický design s funkční jemností. Pevná základna odkládacího stolku zajišťuje vynikající stabilitu, zatímco lehká konstrukce umožňuje stolek snadno přemisťovat. Stolní deska nabízí mnoho využití, perfektní jako noční stolek v ložnici, praktický u pohovky, ideální v čtecím koutku nebo jako odkládací plocha u křesla. S pěti nastavitelnými výškami se stolek Adjust snadno přizpůsobí vašim potřebám a zapadne do různých typů interiérů. Odkládací stolek je vyroben z FSC certifikovaného borovicového dřeva a práškově lakované oceli. Tento odkládací stolek kombinuje multifunkčnost se stylem. Design vytvořila renomovaná dánská architektonická kancelář C.F. Møller Architects.

Značka KARUP DESIGN
Katalogové číslo 453402055030
Barva Black Night Lacquered
Rozměr 30 × 67 cm
Váha 8 kg
Materiál borovicové dřevo / ocel
dřevo: Dřevo je jeden z nejkrásnějších darů, které jsme od přírody dostali. Najdete u nás spoustu rozdílných druhů dřeva, ale o všech se dá říct, že mají nádech luxusu, praktičnosti a výdrže. Pro nejlepší péči doporučujeme používat speciální čistící přípravky na dřevo.
O značce / KARUP DESIGN

Karup, dánská nábytkářská firma, která čerpá inspiraci z nábytku tradičních japonských ložnic. Jejich futonové pohovky se díky své variabilitě hodí jak do malých, tak velkých interiérů - většinu z nich si totiž můžete podle aktuálních potřeb, nebo nálady všemožně polohovat a nastavovat. Na takových futonových postelích spávali odedávna i samurajové! Jsme si proto na 100% jistí, že na moderní variantě od značky Karup se vyspíte úžasně i vy.

Mohlo by se vám líbit

- 20 %
Konferenční stolek Forma HÜBSCH
6 920 Kč 8 650 Kč
- 20 %
Odkládací stolek Forma HÜBSCH
4 040 Kč 5 050 Kč
- 20 %
Konferenční stolek Dash HÜBSCH
5 560 Kč 6 950 Kč
- 20 %
Odkládací stolek Platform HÜBSCH
2 872 Kč 3 590 Kč